Un nadó a la família, i la passió continua viva!

Amb l'arribada d'un nadó a les nostres vides i l'enrenou que tot plegat suposa, de vegades desconnectem de la parella i deixem de banda el romanticisme. Ja és hora de recuperar-lo!

Vinga, siguem realistes: quan acabes de donar a llum l'últim en què penses és en cites romàntiques o a reprendre les relacions amb la parella. Estàs cansada, de ben segur que adolorida i necessites temps per recuperar-te, ja que el teu cos acaba de passar per una transformació increïble. A més a més, tant tu com la teva parella teniu una nova (i gran) responsabilitat que monopolitzarà una part molt important del vostre temps: el vostre fill.

No obstant això, a mesura que passen els mesos i ens habituem a tenir el nadó a casa, hi ha aspectes que es recuperen, com ara el romanticisme, les ganes de passar estones amb la parella, de sortir junts... Com podem mantenir tot això amb el nadó? Pren-ne nota!

El vostre fill us uneix, no us separa

Això heu de tenir-ho molt clar. No hi ha dubte que invertireu gran part del vostre temps a cuidar-lo, sobretot al principi. Però no oblidis que el nadó és de tots dos, és fruit de la vostra unió, de l'afecte i l'amor que sentiu l'un per l'altre. No és un punt a part en la vostra relació, sinó un punt i seguit que implica l'arribada d'una etapa nova i increïble que tots dos compartireu.

No et guardis res dins

La comunicació és essencial per mantenir una relació de parella sana. I encara ho és més amb l'arribada del nadó. L'un a l'altre us doneu suport, per això és molt important expressar en cada moment com ens sentim, què ens molesta, què ens agradaria canviar...

No renunciïs a res

Acostumem a pensar que quan ens convertim en pare o mare haurem de deixar de fer moltes de les coses que ens agradaven, però això és una gran equivocació. Què ha canviat? Que ara teniu un nadó. I això és negatiu? Ben al contrari! Tots dos podeu continuar fent els plans d'abans: sortir a sopar, viatjar, passar una nit romàntica en algun hotel amb encant, practicar esport junts... qualsevol cosa! És qüestió d'adaptar-se a les circumstàncies, no de renunciar al que us agrada. Reinventeu els plans per incloure-hi el nadó i gaudir tots plegats de l'experiència.

El temps (lliure) és or

Si tens un nadó probablement coincidiràs que les hores que dorm són com un petit regal. És temps que tens per a tu, per relaxar-te i descansar. Aprofita per passar aquests minuts preuats a soles amb la parella, encara que només els dediqueu a veure alguna pel·lícula al sofà o a fer una migdiada. El més important és estar junts!

Tu, a tu, amb tu

I això què vol dir?, et deus preguntar. Doncs que per mantenir el romanticisme amb la teva parella amb un nadó a bord és essencial que et dediquis temps a tu mateixa. Que puguis cuidar-te, trobar-te a gust amb tu mateixa, donar-te els teus propis capricis i fer les coses perquè sí, perquè t'agraden i punt. Sempre diuen que per estimar bé els altres primer cal saber estimar-se, no? Doncs estima't molt!

Nadó, parella, romanticismeSegueix-nos!