Descobreix els nostres productes MMMH! Sense paraules!

T’agrada el dolç a qualsevol hora? Aleshores t'encantarà MMMH! Les millors Mousses per a generacions modernes i divertides. Descobreix-les!

Mousse de Xocolata amb Caramel i Sal

Ha arribat la nova Mousse mmmh! de Xocolata amb Caramel i Sal per als paladars més exquisits. Única per la seva cremositat, ara amb el sabor del millor caramel i el toc sorprèn-te i just de sal. MMMH! Un cop més... ¡Sense Paraules!

Mousse de Xocolata negra

La xocolata negra cada dia aconsegueix més adeptes, no només per les seves qualitats saludables, sinó també per aquest sabor intens a cacau que cap altre xocolata aconsegueix mantenir. Per això, pensant en els més xocolaters, hem creat aquesta mousse de xocolata negra MMMH, amb profund gust de cacau que no deixarà indiferent a ningú.

Mousse de Xocolata amb llet

Sens dubte la millor manera de gaudir més intensament de la xocolata és en forma de mousse, amb aquesta escumosa textura que et recorda als núvols, una sensació que hem aconseguit multiplicar en la nostra mousse de xocolata amb llet. 'Per elevar-te al cel amb molt MMMH!

Mousse de Xocolata blanc

Per als amants de la xocolata i dels dolços, hem pensat que no podem quedar-nos només en els sabors clàssics, per això la nostra mousse de xocolata blanca MMMH es presenta com una alternativa per als paladars més innovadors que s'atreveixen amb l'inusual.

 

 

 

ProductosSegueix-nos!