Pa de pessic sense ou

Són diverses les receptes de pa de pessic de iogurt que hem vist en ocasions anteriors:

Però, aquesta vegada, veurem alguna recepta de pa de pessic de iogurt sense fer servir l’ou com a ingredient.

Us proposem aquestes receptes:

Pa de pessic de iogurt sese ou amb gust de llimona

Ingredients (fent servir 1 envàs de iogurt com a mesura):

Preparar aquest pa de pessic de iogurt sense ou és molt senzill: escalfem el forn a 180 °C i, mentre s’escalfa, barregem i batem tots els ingredients fins que es formi una massa uniforme (la farina i el llevat són els ingredients que podem deixar per al final, perquè s’integrin fàcilment). Untem amb mantega i empolvorem de farina un motllo, i hi coem el pa de pessic per dalt i per baix durant uns 35-45 minuts, aproximadament. L’Anem punxant amb un ganivet o amb un estri similar per comprovar que surti net.

Pa de pessic de iogurt sense ou amb xocolata i vainilla

Ingredients:

Per preparar-lo, com en l’anterior, escalfem el forn a 180 °C i, mentre s’escalfa, barregem i batem tots els ingredients fins a formar una massa uniforme (la farina i el llevat són els ingredients que podem deixar per al final, perquè s’integrin fàcilment). Deixem que es faci al forn durant 40-50 minuts.

Tots dos pans de pessic de iogurt sense ou són deliciosos, ja ho veureu! Qui va dir que un pa de pessic sense ou era insípid o avorrit? I ara! A més a més, recordeu que podeu decorar qualsevol d’aquestes dues receptes i posar-hi el toc final amb fruita natural, melmelada, formes de sucre fondant, fideus de xocolata, fruita seca, etc. 

Receptes amb iogurt, Receptes amb Danone, Pa de pessic



Segueix-nos!