La màgia del sí

Arriba un moment a la vida dels nostres nens en que dues simples lletres poden obrir la porta a un món de descobriments, novetats i superació. Quan aprendre a lligar-se les sabates o pujar sol les escales de l’escola es converteix en tota una aventura, necessiten la nostra ajuda per obrir la porta a un dels tresors més grans que podem donar-los: la seva autonomia.

Encara que de vegades dir “sí” no és tan fàcil com sembla, és necessari per al desenvolupament dels nostres nens que els animem a fer les coses solets. Com a pares, els hem d’empènyer a provar-ho i a equivocar-se. 

A Danonino, volem ajudar-te a que sigui més fàcil dir “sí” i per això dissenyem els nostres productes especialment per a ells. Amb textures perquè puguin menjar solets sense embrutar-se massa, sabors suaus que els encanten i envasos adaptats a les seves manetes, Danonino forma part del seu berenar ideal. 

A més a més, amb en Dino i els seus amics, avorrir-se és missió impossible! Amb jocs amagats en cada envàs, ampolles que brillen en la foscor i una App tremendament divertida, aprenen jugant.

Perquè amb Danonino, és més fàcil dir que sí. 

Danonino Digues sí

Mis hijosSegueix-nos!